Esenyurt'ta Yangın - Z1mc 9zuwm Sem - Sokak'taki 4 katlı binanın giriş katında, henüz belirlenemeyen sebeple yangın çıktı.i̇hbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangına müdahale ederken, kolu yanan bir çocuk ip kullanılarak aşağıya indirildi.sağlık ekiplerinin ilk müdahaleyi olay yerinde.

Esenyurt'ta Yangın - Z1mc 9zuwm Sem - Sokak'taki 4 katlı binanın giriş katında, henüz belirlenemeyen sebeple yangın çıktı.i̇hbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangına müdahale ederken, kolu yanan bir çocuk ip kullanılarak aşağıya indirildi.sağlık ekiplerinin ilk müdahaleyi olay yerinde.. Sokak'taki 4 katlı binanın giriş katında, henüz belirlenemeyen sebeple yangın çıktı.i̇hbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangına müdahale ederken, kolu yanan bir çocuk ip kullanılarak aşağıya indirildi.sağlık ekiplerinin ilk müdahaleyi olay yerinde. Adeta harabeye dönen fabrika drone ile havadan da görüntülendi. 4 katlı bir binanın bodrum katında henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı. Akşemsettin mahallesi'nde saat 12.15 sıralarında bir lojistik firmasına ait depoda yangın çıkmıştı. Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları i̇lke haber ajansı basın yayın san.

Esenyurt'ta kebapçıda çıkan yangın, yanındaki binalara da sıçradı.binalarda oturanların tahliye edildiği yangın söndürülürken, bir kişi dumandan etkilendi. Çıkan yangın sonucu, iş yeri kullanılamaz hale gelirken, o anlar cep telefonu kamerasına yansıdı. Esenyurt'ta tüyler ürperten şüpheli ölüm esenyurt'ta bir kişi, e5 karayolu bizimkent köprüsü'nün korkuluklarına ip ile asılmış şekilde bulundu. 4 katlı bir binanın bodrum katında henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı. Alevler kısa sürede 10 bin metrekarelik deponun tamamını sardı.

Mpmje6fd6eneom
Mpmje6fd6eneom from www.medyagazete.com
24 temmuz 2021 cumartesi 19:30. İtfaiye ekiplerinin yangına müdahalesi sürüyor. Yangın, saat 23.00 sıralarında esenyurt talatpaşa mahallesi'nde çıktı. Esenyurt'ta bulunan oto döşeme dükkanında yangın çıktı. Esenyurt'ta bir lojistik firmasında çıkan yangına itfaiye ekipleri müdahale ediyor. Çıkan yangında bodrumda mahsur kal. Esenyurt'ta bir oto döşeme dükkanında çıkan yangın hasara neden oldu. 9 ekim 2020, 23:00 tarihinde eklendi.

Yangın, saat 23.00 sıralarında esenyurt talatpaşa mahallesi'nde çıktı.

Yangın binayı tamamen sararken, depodan yer yer patlama sesleri de geliyor. Ayrıca içeriden patlama sesleri geldiği ifade edildi. Sokakta bulunan 2 katlı apartmanın zemin katında bulunan kebapçıda saat 13.00 sıralarında henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Haber verilmesi üzerine olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Haber verilmesi üzerine olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Esenyurt'ta bulunan lojistik deposunda yangın çıktı. Esenyurt'ta bulunan lojistik deposunda yangın çıktı. Sorularının yanıtları gündemin merak edilen konuları arasında yer alıyor.türkiye'de geçen hafta pek çok farklı. 4 katlı bir binanın bodrum katında henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı. Çıkan yangında bodrumda mahsur kal. 9 ekim 2020, 23:00 tarihinde eklendi. Tezel lojistik firmasına ait depoda yangın çıktı. Esenyurt'ta 5 katlı apartmanın çatı katında çıkan ve yan binaya da sıçrayan yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü.

Çıkan yangın sonucu, iş yeri kullanılamaz hale gelirken, o anlar cep telefonu kamerasına yansıdı. Esenyurt'ta bir lojistik firmasında çıkan yangına itfaiye ekipleri müdahale ediyor. Esenyurt bağlarçeşme mahallesi'nde 4 katlı bir aparmanın bodrum katında henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı. Ayrıca içeriden patlama sesleri geldiği ifade edildi. 9 ekim 2020, 23:00 tarihinde eklendi.

N8k3non Odqbcm
N8k3non Odqbcm from ceogelisim.com
Sokakta bulunan 2 katlı apartmanın zemin katında bulunan kebapçıda saat 13.00 sıralarında henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Çıkan yangın sonucu, iş yeri kullanılamaz hale gelirken, o anlar cep telefonu kamerasına yansıdı. Sokak'taki bir lojistik firmasına ait iş yerinde henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Ekipler kısa sürede olaya yerine gelerek yangını söndürdü. Haber verilmesi üzerine olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Çıkan yangın sonucu, iş yeri kullanılamaz hale gelirken, o anlar cep telefonu kamerasına yansıdı. Binaların çatısındaki yangın itfaiye ekipleri tarafından 2 saatlik çalışmanın ardından söndürüldü. Valilikten yapılan açıklamada, esenyurt'ta bir lojistik firmasında saat 12.10 sıralarında henüz nedeni belirlenemeyen bir yangın çıktığı, ihbar üzerine de olay yerine çevre ilçelerden çok sayıda itfaiye ekibinin sevk edildiği belirtildi.

Çıkan yangın sonucu, iş yeri kullanılamaz hale gelirken, o anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.

4 katlı bir binanın bodrum katında henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı. Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları i̇lke haber ajansı basın yayın san. Haber verilmesi üzerine olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Çıkan yangında bodrumda mahsur kal. 9 ekim 2020, 23:00 tarihinde eklendi. 24.07.2021 24 tem 19:30 esenyurt'ta korkutan yangın Dumanı gören vatandaşlar itfaiyeye haber verdi. İtfaiye ekiplerinin yangına müdahalesi sürüyor. Esenyurt'ta bulunan lojistik deposunda yangın çıktı. İstanbul esenyurt'ta, akşemseddin mahallesi'nde lojistik firmasında yangın çıktı. Esenyurt'ta kebapçıda yangın i̇stanbul esenyurt'ta bir kebapçının çatısında yangın meydana geldi. Adeta harabeye dönen fabrika drone ile havadan da görüntülendi. Çıkan yangın sonucu, iş yeri kullanılamaz hale gelirken, o anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.

Ayrıca içeriden patlama sesleri geldiği. Esenyurt'ta bir lojistik firmasına ait depo da çıkan yangın 5 saat sonunda kontrol altına alındı. Yangın binayı tamamen sararken, depodan yer yer patlama sesleri de geliyor. Esenyurt'ta apartmanın giriş katında çıkan yangında bir çocuk yaralandı. Sorularının yanıtları gündemin merak edilen konuları arasında yer alıyor.türkiye'de geçen hafta pek çok farklı.

8qxwkwk4d3xdym
8qxwkwk4d3xdym from sakinca.com
Esenyurt'ta bulunan oto döşeme dükkanında yangın çıktı. Lojistik deposu alevlere teslim olurken, yangına çok sayıda itfaiye ekibi müdahale ediyor. Alınan bilgiye göre, talatpaşa mahallesi'ndeki bir oto döşeme dükkanında henüz belirlenemeyen nedenle yangın. Ayrıca içeriden patlama sesleri geldiği ifade edildi. Esenyurt'ta bir lojistik firmasında çıkan yangına itfaiye ekipleri müdahale ediyor. Esenyurt'ta apartmanın giriş katında çıkan yangında bir çocuk yaralandı. 9 ekim 2020, 23:00 tarihinde eklendi. Sokak'taki bir lojistik firmasına ait iş yerinde henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı.

İstanbul esenyurt'ta bir fabrikaya ait depoda yangın çıktı.

Sokakta bulunan lojistik firmasına ait depoda saat 12.10. Esenyurt'ta bulunan lojistik deposunda yangın çıktı. İstanbul esenyurt'ta bir fabrikaya ait depoda yangın çıktı. Esenyurt'ta tüyler ürperten şüpheli ölüm esenyurt'ta bir kişi, e5 karayolu bizimkent köprüsü'nün korkuluklarına ip ile asılmış şekilde bulundu. Valilikten yapılan açıklamada, esenyurt'ta bir lojistik firmasında saat 12.10 sıralarında henüz nedeni belirlenemeyen bir yangın çıktığı, ihbar üzerine de olay yerine çevre ilçelerden çok sayıda itfaiye ekibinin sevk edildiği belirtildi. Depoda bulunan buzdolabı gibi beyaz eşyaların tüpleri patlamalar yarattı. İstanbul esenyurt'ta bir fabrikaya ait depoda yangın çıktı. Akşemsettin mahallesi'nde saat 12.15 sıralarında bir lojistik firmasına ait depoda yangın çıkmıştı. Çıkan yangın sonucu, iş yeri kullanılamaz hale gelirken, o anlar cep telefonu kamerasına yansıdı. Lojistik deposu alevlere teslim olurken, yangına çok sayıda itfaiye ekibi müdahale ediyor. İstanbul'da esenyurt, akşemseddin mahallesi 296. Çok sayıda itfaiye ekibinin müdahale ettiği yangın bölgesinde zaman zaman patlama seslerinin de geldiği belirtildi. Yoğun duman çevre ilçelerden göründü.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama